Käytiin sitten siskon kanssa tänä syksynä kasvattajan jatkokurssi puoliksi kennelnimen hakuprosessia varten, puoliksi ihan vaan tiedonhakumielessä. Oli muuten ihan mainio kurssi, kun osallistujia oli noin kymmenen ja niin keskustelulle kokemuksista oli sijaa. Suosittelen! Siinä sitten muita kasvattajiksi ryhtyviä ja jo kasvatustyötä tehneitä kuunnellessamme tultiin siihen tulokseen että taidetaan kuitenkin sitä kasvattajanimeä hakea ja että kyllä Lunalla teetämme sen ensimmäisen pentueen. Nimen pitäis olla kourassa noin puolen vuoden kuluttua. Monta muuttujaa on viellä matkalla mutta ei se mitään, hiljaa hyvä tulee :) Uroksia on nyt listattuna seitsemän ja ne on ihan vaan kenneleiden sivuja läpi käyden löydetty. Tarkemmin sukutauluja en ole ehtinyt pläräämään, ainoastaan terveystulokset ja ulkonäkö on olleet valintaperusteena. Ties kuinka paljon on muualla lupaavia uroksia jotka sopisivat Lunalle, mutta en ole niistä tietoinen koska ovat yksityishenkilöiden omistuksessa. Harmi.

Tässä Luna kuukausi sitten:

IMG_0068-normal.jpg

IMG_0059-normal.jpg

 Ja tässä vertailuksi, iloksi ja naurun aiheeksi pari eilen otettua kuvaa karvattomasta Lunasta. Ihan viimeisimmät karvat on enää nyppimättä. Jospa Tamminäyttelyyn olis sitten komee turkki ;)

IMG_0468-normal.jpg

IMG_0473-normal.jpg

Tässä Lunalle urosta etsiessäni vilkuilin samalla kenneleiden narttuja sekä pentusuunnitelmia ja törmäsin minua miellyttävään yhdistelmään. No olihan se sit pakko laittaa tälle kasvattajalle viestiä vaikkei pentua nyt ihan heti välttämättä ollutkaan tarkoitus hommata. Tavoite oli että vuoden aikana kattelen eri mahdollisuuksia ja voin jonkun aikaa odottaakin jos on oikein ihana ja sopiva narttu. Vastaus tulikin kasvattajalta parin päivän kuluttua. Mielyttävän ja avoimen tuntuinen kasvattaja on. Hui kun mua jänskättää että mitä yhdistelmästä syntyy. Seuraavaksi aion sopia tapaaminen nartun näkemiseksi mieluiten ennen pentujen syntymää, haluanhan nähdä palan sitä luonnetta mitä narttu pentuihin periyttää. Niinkuin siskoni sanoi, tästä voi tulla kennelimme kantanarttu :)