Uuh, odotus on päättynyt. Pepsi synnytti aamusella 4.12. kaksi pienokaista. Puolen yön jälkeen neiti rupesi ramppaamaan kämppää ympäri ja pyysi ulos vajaan tunnin välein. Kolmen aikaan heräsin siihen kun sängyn alta kuului urinaa, sellaista jota olin kuullut viimeksi vuosi sitten kun Pepsi viimeksi ponnisti pienokaista maailmaan Yllättynyt. Hieman siinä ehdin säikähtää ja soitinkin siskoni paikan päälle että nyt alkoi synnytys Nauru.

Hihi, "lapsivesi" (=vesipää?) tuli vasta neljän aikaan. Kuului "poksahdus" ja losahdus Kieli ulkona. Vesi oli kirkasta hieman kellertävää nestettä eli terveen väristä. Moneen kertaan tuli soitettua Mirjalle Logran kenneliin että eikös pennun pitäisi jo syntyä kun vedet on jo tullut niin kauan aikaa sitten ja jokapaikassa lukee että tunnin sisään pitäisi ensimmäisen pennun syntyä Päättämätön. Niin noh, sehän tarkoitti jotain muuta kuin tuota ensimmäistä vesipäätä, joten jäimme pentuja vielä odottamaan.

Vasta klo.6.55 Pepsi synnytti maailmaan ensimmäisen pennun <3. Tilanne tuli melko yllättäin, koska vuosi sitten Pepsillä oli melko vahvat merkit ponnistuksesta juuri ennen pennun syntymää ja tällä kertaa varsinaisia kunnon supistuksia ei päälle päin kovin montaa kertaa näkynyt noiden tuntien aikana. Pepsihän oli supistellut jo sieltä kolmesta saakka, joten niidenkään perusteella ei pystynyt sanomaan ponnistaako neiti nyt pentua maailmaan. Ainut merkki, joka sai minut heräämään oli se, että Pepsi nosti häntäänsä edestä pois Päättämätön. Esikoinen, soopeli uros, syntyi kuono edellä. Toinen pentu, tricolor narttu, seurasi veljeään puolentoista tunnin päästä klo. 8.30 ja syntyi jalat edellä. Pojan paino heti syntymän jälkeen oli 300g ja tytön 280g Hymy.

1260099792_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Äiti ja pienokaiset voivat hyvin <3