Ollaan Lunan kanssa nyt kunnostauduttu näin kesän kynnyksellä. Maanantaina käytiin Kajaanissa näyttelykoulutuksessa ja tiistaina eka kertaa agilityssä. Loppuviikosta oli vuorossa vielä Lunan ja mun ekat mätsärit ;)

Se näyttelykoulutus meni sitten ihan persiilleen. Luna haukkui koko tunnin ajan eikä todellakaan pystyny keskittymään olennaiseen. Kyllä neidin seisomaan sain, mutta kehäjuoksusta ei meinannut tulla mitään. Tuli jo mieleen ajatuksia että mitenkähän sitä seuraavana päivänä uskaltaa mennä agilityharkkoihin.

Agilityssa menikin sitten jo paremmin. Toki Luna haukkui, mutta ei ihan kokoaikaa. Ja esteetkin meni ihan kivasti. Harjoiteltiin hyppyä, putkea, rengasta ja A-estettä. Taisi olla Luna pikkuisten ryhmästä rohkein tuolla A-esteellä ;) On kyllä Lunalle ihan omiaan tuo agility. Sellainen loikkija se on.

1273925715_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Helatorstaina rohkaistuttiin sitten ja käytiin eka kertaa Match Showssa Hämeenlinnassa. Lunasta olin erityisen ylpeä siitä syystä, että neiti oli harvinaisen hiljaa siellä koirapaljoudessa. Noh, kyllähän sitä nyt piti jonkun kerran vuhkasta jos joku pääsi liian läheltä säikyttämään. Luna osallistui pentuluokkaan (alle vuoden ikäisiin), johon oli noin 50 muuta osallistujaa. Koirat arvioitiin pareittain, jolloin toiselle annettiin punainen nauha ja toiselle sininen. Luna sai punaisen nauhan eli "voitti" parinsa. Olin todella ylpeä neidistä. Lopuksi sinisen nauhan omaavat laitettiin järjestykseen jonka jälkeen punaisen nauhan saaneet laitettiin järjestykseen samaan tapaan. Eli kaikki reilut 20 punanauhaista menivät kehään yhtäaikaa ja tuomari jaotteli jatkoon menevät (noin 10 koiraa), joihin me kuuluimme. Niistä tuomari laittoi järjestykseen 5 parasta, mutta niin korkealle ei Lunan kanssa ylletty. Voin kuitenkin olla ylpeä siitä että oltiin Lunan kanssa noin 10 parhaan joukossa 50 pentuluokkaan osallistuneesta :).