Oli kuumaakin kuumempi ja tukalampi ilma. Emäntäkin hikoili häkin vieressä koko sen tunnin ajan kun kentän laidalla odoteltiin. Lunalla ei ihan keskittyminen riittänyt, sen verran kuuma oli. Mutta erittäin hyvän neiti nappasi arvostelukseen Hymy.

Näyttelyn jälkeen käytiin sitten asuntomessuilla, mutta eihän siellä niiden talojen kiertämiseen pystynyt keskittymään kun oli Lunalla niin tukavat oltavat. Olisinko kahden talon läpi kahlannut. Päätin sitten että nyt kyllä annan Lunan mennä uimaan vaikka kuinka menisi turkki pilalle, mutta eihän se hienohelma mihinkään uimaan suostunut. Onneksi oli paluumatkalla ilmastointi niin päästiin kaikki palautumaan rankasta päivästä.

Torstaina alkaa Pepsillä agilityn alkeet. Käytiin viime viikolla yhteistyötestissä ja se menikin sitten tosi hyvin. Vaikka en kyllä uskonutkaan että meillä olis mitään ongelmia muutenkaan kunhan mulla olis herkkuja taskussa Nauru. Testissä oli tällä kertaa vain viisi koirakkoa ja niin kaikki pääsi mukaan kurssille. Alkukesästä kun käytiin Lunan kanssa samaisessa testissä hakijoita oli vajaa 20 Kieli ulkona. Tosin silloinkin lähes kaikki pääsi mukaan. Ohjaajia on edelleen kaksi vaikka koirien määrä laski kolmannekseen Päättämätön.

Agilityesteitäkin ajattelin ruveta väsäämään. Ihan jotain yksinkertaisimpia joissa ei voi koira itseään satuttaa, eli näin alkuun pari hyppyestettä ja pujottelun. Pitäis vaan lähteä vierailemaan jossain puljussa josta sais lankkua ja rimaa ostettua.