Ihana päivä, aurinkokin paistoi Hymy. Pepsin sulhanen Milton saapui ruotsista Pepsin luo neljän aikoihin iltapäivällä. Hetken yritimme astutusta lähiviheriöllä. Totesimme kuitenkin, että vaikka molemmat olivat suotuisalla päällä, oli parempi matkata Tuulokseen Lunan kasvattajan Taru luo. Tarulla kun on enemmän kokemusta noista astutuksista. Tarun luona astutukseen ei sitten mennytkään kauan. Pariskunta oli kiinni noin 15 minuuttia. Pepsi päästeli sinä aikana ihmeellisiä murahdusääniä, jotka muistuttivat vuoden takaisia synnytysponnistuksia Nauru.

Samalla reissulla sain sitten Lunan mukaani <3. Matka sujui ihan hyvin sen jälkeen kun neiti oli ensin huutanut, kiljunut ja vinkunut vartin verran Nauru. Viimeiset viisi minuuttia matkasta neiti sitten nukkui. Ihan ensimmäiseksi pyörähdettiin Sannan luona neitiä esittelemässä. Kylläpäs Luna oli silloin rauhallinen, oikea enkeli. Taisi uusi paikka tehdä tehtävänsä ja neiti oli paljon rauhallisempi kuin mitä oli ennen Tuuloksesta lähtöä. Sillonhan pikkuneiti oli kuin mikäkin riiviö Kieli ulkona (lue = hyvä, että pikkuisella on luonnetta).

Sannan luota suuntasimme kotiin jossa Pepsi sitten pääsi tarkemmin Lunaan tutustumaan. Pepsi olisi ollut heti valmis pennun kanssa leikkiin, mutta Luna taisi hieman säikähtää Pepsin riemuloikkia Hymy. Kiinnostunuthan Pepsi Lunasta selkeästi on, mutta molemmat antavat toisilleen omaa rauhaa... näin ainakin vielä tänään Päättämätön. Luna sai jopa ruokansa rauhassa natustella, vaikka Pepsi kyllä vartioi vieressä, että jos olisi edes vähän raksuja sillekin jäänyt. Eli hienosti ensimmäinen ilta sujui, emäntä on tyytyväinen Silmänisku.

1254515065_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva on otettu niin, että pepsille on annettu käsky "paikka" ja Luna laskettu Pepsin viekkuun väsyneenä. Muuten olis ollu vaikea saada ne samaan kuvaan. Pepsi nousi kyllä ylös heti sen jälkeen kun Luna kuvitteli voivansa nousta Pepsin päälle nukkumaan Nauru.